I burgosuri heq prangat nga duart dhe arratiset para hundëve të gardianëve, pasi i vihen pas e qëllojnë për vdekje (Video)

Image result for I burgosuri heq prangat nga duart dhe arratiset para hundëve të gardianëve, pasi i vihen pas e qëllojnë për vdekje (Video)
Një i burgosur ka bërë një arratisje si nëpër filma, pasi arriti t’i zgjedh prangat në duar dhe t’ju ikë gardianëve.

Adirek Chompoonot është filmuar nga kamerat e sigurisë duke i zgjidhur duart në Tajlandë, dhe më pas arratiset përmes një porte me shufra të metalta.
Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë