Vdekja tragjike e vajzës së biznesmenit, VIP-at shpërthejnë të revoltuar


Vdekja tragjike e Mina Başaran, vajzës së biznesmenit të njohur ka shkaktuar një tronditje të madhe kudo në ballkan dhe jo vetëm.

Mina Başaran, së bashku me 7 mikeshat e saj të ngushta, udhëtuan tri ditë më parë drejt Dubait për festën e beqarisë. Dasma e Başaran ishte vendosur më 14 prill, por, për fat të keq, fundi i saj ishte tragjik.
Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë