Ju dhemb vagina, ja disa nga arsyet pse ndodh kjo


Dhe gjatë diagnostifikimit të tyre, shpesh herë pyesim se pse pjesa atje poshtë dhemb kaq shumë. Ja 6 nga simptomat e problemeve më të shpeshta vaginale:

Secili nga të rriturit seksualisht aktiv mund të marrë këtë lloj sëmundje. Kjo mund të shoqërohet me ndonjë gungë dhe dhimbje të madhe.
Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë