Gati 10% e amerikanëve besojnë se qumështi me çokollatë prodhohet nga lopët kafe


Është gjithashtu një “shpikje” jashtëzakonisht e thjeshtë: vetëm qumësht dhe çokollatë, siç e shpjegon edhe vetë emërtimi i kësaj pije.

E megjithatë, del se shumë njerëz nuk e kuptojnë se si prodhohet qumështi i çokollatës: disa me të vërtetë besojnë se qumështi me çokollatë është qumësht i prodhuar nga lopët me ngjyrë kafe.
Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë