Nuk beson në Zot, e përzënë nga studio televizive


Mohammed Hashem, një ateist i deklaruar, ishte i ftuar në emision për të folur mbi këndvështrimin e tij, por sapo nisi ta shpaloste atë, moderatori iu sul duke i thënë që të shkonte te psikiatri.

“Nuk ka prova shkencore për ekzistencën e Zotit. Nuk kam nevojë për fenë për të pasur vlera morale dhe
Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë