Fshati me emrin më të ‘pistë’ në botë, turistët foto me çdo kusht tek tabela (fotot)


Po ka një fshat të quajtur “Fucking” në Austrinë e Sipërme dhe është me të vërtetë e shkruar ashtu, germë pas germe.
Ndoshta ju e mendoni si shaka, por është e vërtetë dhe mjafton ta kërkoni në “Google Earth” për ta vërtetuar.Nëse e pyesni veten pse ky emër është i çuditshëm
Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë