“ISIS merr në dorë Lazaratin droga 4 mld $ trafikohet në Evropë”


Autoritetet britanike kanë dhënë alarmin se terroristët e ISIS kanë shtrirë tentakulat e tyre në Evropë dhe kontrollojë trafikun e drogës shqiptare.

Gazeta britanike “Daily Mirror” shkruan se xhihadistët po “përmbytin” Britaninë me kanabis nga parcelat shqiptare me drogë.Vlera e drogës sipas “Daily Mirror” arrin në 4 miliardë dollarë.

Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë