Meshkujt e bërë synet apo ata pa bërë synet? Ja kush janë më të mirët në seks


Edhe pse këtë kurrë nuk do ta pranonin, femrat janë shumë kureshtare se çka fsheh mashkulli në brekë. Nëpër kokë i shkojnë mendimet “Çfarë është?”, “Sa i madh është?”, “A është bërë synet apo jo?”

Çdo përgjigje për këtë pyetje është individuale dhe varet nga shijet e gjithsecilit, transmeton Telegrafi. Ja përvojat e tyre se a është seksi më i mirë me penis të bërë synet apo me penis të pabërë synet:

Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë