Më thuaj si fle, të të them çfarë problemi ke/ Cilat janë pozicionet e mira dhe të këqija të gjumit?


Jo gjithmonë pozicioni ynë i parapëlqyer i gjumit është i dobishëm për shëndetin tonë. Pavarësisht preferencave që kemi, ekspertët e shëndetit thonë se disa prej këtyre pozicioneve mund të jenë shumë të dëmshme për shëndetin.

Në vijim gjeni të detajuara këshillat që duhet të dini për dëmet që mund të shkaktojë mënyra se si flini.
Të flesh në shpinë:

Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë