Skandali në spital/ Pacientja: “Zoteri, po të incizoj dhe do të nxjerr në televizor”, përgjigjia e mjekut do t’ju shokojë

Një skandal është raportuar në spitalin e syve në Prozëren, ku një paciente ka pritur afro 40 minuta me copëz të xhamit në sy doktorin që nuk gjendej në vendin e punës.

Fillimisht sipas përshkrimit të të birit V.K. të pacientes, ai kishte kërkuar ndihmë në Qendrën Emergjente të qytetin prej ku i kanë dhënë udhëzimin!
Hap reklamën

Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë