LAJM TRONDITES: Kjo është jeta brenda shtëpive publike ku vajzat 12 vjeçare


Bordel Kandapara në distriktin Tangail është vendi më i vjetër që ekziston prej 200 vitesh, transmeton lajmi.net

Bangladeshi është një prej vendeve më të varfra myslimane në botë, ku prostuticioni është legalizuar.
Edhe pse ky vend u shkatërrua më 2014, banorët e rindërtuan atë dhe jetuan në këto kushte të këqija.

Largo reklamën

Vazhdo artikullin e plotë